Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota Yhteyttä
Ota Yhteyttä

Henkilöstö

Juuso Hoviaro

Yrityksen perustaja Juuso Hoviaro on lähtenyt hoitoalalle jo 15 vuoden iässä. Hän on ollut mukana monessa työssä, mutta palannut aina hoitoalan tehtäviin takaisin. Juuson ja yrityksen toiminta perustuu kunnioittavaan työskentelyyn, jossa kaikki osapuolet huomioidaan – asiakkaat, asiakasyritykset ja työntekijät asettuvat kaikki samalle viivalle.

 

 

 

 

Anette Toivonen

Hei. Minä olen Anette Toivonen.Olen työskennellyt hoito alalla 24 vuotta erilaisissa työtehtävissä.Perushoito, huolenpito sekä esimies töitä erilaisissa yrityksissä.

Toimin tällä hetkellä Hyvän Hoidon Palvelussa työvuoro koordinaattorina sekä olen työntekijöiden lähiesimies.
Teen yhteistyötä meidän yksiköiden esimiesten ja työntekijöiden kanssa työvuoro suunnittelussa. Hoidan myös uusien työntekijöiden haastattelut.

Minulla on iloinen, reipas ja huumorintajuinen työote, joka myös tarttuu muihin ihmisiin.

 

 

 

Janette Björkstedt

Heippa. Minä olen Janette Björkstedt. Olen valmistunut 2012 lähihoitajaksi perehtyen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työurani alkoi mielenterveyspuolella heti valmistumiseni jälkeen ja sieltä siirryin sitten kotihoitoon töihin. Edellisessä työpaikassa toimin vastuuhoitajana.
Tällä hetkellä toimin Hyvän Hoidon Palveluissa meidän esimiehemme työparina. Työnkuvaani kuuluu järjestellä työntekijöillemme työvuoroja ja olla heidän tukenaan kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
Työntekijänä pyrin vastuullisuuteen, tasapuolisuuteen, olemaan iloinen ja helposti lähestyttävissä, jotta työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme on helppo tehdä töitä kanssani.